Emotional Release Retreat 31 augustus – 9 September

Emotional Release Retreat
31 augustus -9 september

 Screenshot 2020-08-27 at 15.50.40

Riding the waves of your emotions

Emoties… Het is iets waar veel over wordt gezegd, b. Terwijl juist het omarmen van ALLES van je zijn, jou dat gevoel van compleetheid en LEVEN gaat geven!!

Instead of fighting the storm,

let’s ride the waves of your emotions…

Want in die emoties, in de boosheid, in het verdriet, in de onmacht en de angst ligt de sleutel tot zelfbevrijding!! Inzichten drijven naarboven, oude pijnen worden losgelaten en wanneer de release completed is, begint de zon weer door de wolken te breken en heeft de wereld een nieuwe glans en lichtheid gekregen.

Ready to face your shadows?

Wat kun je verwachten?

10 dagen, 10 vrouwen, 10 workshops. Na drie fantastische Sensual Home Retreats waar al meer dan 120 vrouwen aan mee deden, gaan we door met dit fantastische concept, maar dan met een totaal ander onderwerp: vrijgeven van je emoties. In een wereld die geregeerd wordt door ratio, is er niet heel veel plek voor alle facetten van je gevoelsleven. Terwijl emotion, energy in motion, juist voor lichtheid en flow in je leven zorgt. Het maakt je leven rijk en diep! Voelen, ervaren, releasen, ruimte maken, expressen. Jezelf laten zien in al je kleuren.

Het mooie van dit retreat is dat je hem volledig thuis kan volgen en dat je de expertise van 10 vrouwen ontvangt, om zo meerdere manieren van releasen te ontdekken en te vinden wat bij jou past. Daarnaast kun je heel gemakkelijk de tools die je ontvangt integreren in je dagelijkse leven, omdat dit retreat dus midden in je dagelijkse leven plaats vindt. Laten we onze kracht herclaimen die wij als gevoelige wezens hebben ontvangen. Laten we ook deze kant van onszelf omarmen zodat we onszelf nog completer mogen voelen en het leven volledig door ons heen kunnen laten stromen.

Ook deze keer weer via een besloten account op Instagram (en gedeeltelijk via zoom) . Hieronder vind je het programma. Noteer vast alle tijden zodat je niets hoeft te missen! Alle workshops zijn na te kijken, dus kun je niet op het moment zelf, geen probleem.

Ook leuk: via een besloten Facebook groep kun je met de andere dames contact houden en je bevindingen delen! Samen maakt alles leuker.

Dag 1 – maandag 31 augustus
10:00-11:00 uur | OPENING (via ZOOM)
Een retreat volg je niet alleen! Nee we zijn met een grote groep vrouwen die allemaal hetzelfde avontuur aangaan als jij. Tijdens deze opening wordt de grond gelegd voor een verbonden en veilige setting, zodat jij nog meer transformatie gaat ervaren tijdens het retreat. We nemen je vast mee in het onderwerp en maken er een geweldige start van het retreat van!

Dag 1 – maandag 31 augustus
10:00-11:00 uur | OPENING (via ZOOM)
Een retreat volg je niet alleen! Nee we zijn met een grote groep vrouwen die allemaal hetzelfde avontuur aangaan als jij. Tijdens deze opening wordt de grond gelegd voor een verbonden en veilige setting, zodat jij nog meer transformatie gaat ervaren tijdens het retreat. We nemen je vast mee in het onderwerp en maken er een geweldige start van het retreat van!

19:30-20:30 uur | Embrace your Emotions Healing door Sietske (theloverebels.nl)
Schaamte, weerstand, oordelen. Het zijn allemaal dingen die ons tegenhouden om ons in alle volledigheid te uiten. Hoe lekker zou het zijn als je jezelf mag toestaan om alles te voelen en alles te uiten. Ondanks wat andere mensen ervan vinden, ondanks dat het misschien vreemd is of raar is. Hoe lekker zou het zijn als jij zelf je emoties mag uiten en daardoor ruimte mag maken in je systeem voor je lichtje. Alles wat jou nog belemmert om echt vrij te zijn om jezelf te uiten, gaan we in deze healing loslaten. Zodat de weg vrij wordt voor heelheid.

Dag 2 – dinsdag 1 september
10:00-11:00 uur | Emotional Release Tools door Afke Reijenga (Afke.org) (via ZOOM)
Wat doe jij als je vastloopt? In deze workshop neem ik je mee in twee manieren waarop ik mijn power terug claim als ik vastgelopen ben. Van emotional release naar self love & Van Yang naar Yin.
Ik laat je eerst kennis maken met de emotional release tools. Een serie technieken die ik heb geleerd om alle gestagneerde energie weer volledig door je lijf te laten stromen. Let op, waarschuw je partner, kinderen, buren en huisdieren, het kan hier even stormen! Deze uitbarsting van energie zal je lijf doen sidderen, je zult de energie voelen stromen door je hele lijf. Bewegen, voelen en weer los laten.
En hierna laat ik je kennis maken met de tweede weg, vanuit sensualiteit verbinden met je eigen zachtheid. Sensual shakti yoga, zachte bewegingen met adem en geluid om helemaal in de self loving sfeer te komen. Jezelf omarmen vanuit sensualiteit. En uiteraard overspoel ik je aan het einde met een heel warm bad vol wel bekende Afke liefde <3 veel liefs

Dag 3 – woensdag 2 september
10:00-11:00 uur | Innerlijk Kind Healing door Solange Beaumont (Solange Beaumont)
Deze Innerlijk-Kind Workshop bestaat uit een bijzonder & helend proces van het opnieuw verbinden, begrijpen, koesteren en omarmen van het kind in jou!
𝑯𝒆𝒕 𝑰𝒏𝒏𝒆𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌-𝑲𝒊𝒏𝒅 𝒊𝒔 𝒆𝒆𝒏 𝒃𝒆𝒍𝒂𝒏𝒈𝒓𝒊𝒋𝒌 𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒂𝒌 𝒗𝒆𝒓𝒈𝒆𝒕𝒆𝒏 𝒅𝒆𝒆𝒍 𝒗𝒂𝒏 𝒐𝒏𝒔𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒏 𝒘𝒊𝒆 𝒘𝒆 𝒐𝒐𝒓𝒔𝒑𝒐𝒏𝒌𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒛𝒊𝒋𝒏!
Wanneer we als kind onze emoties of gevoelens niet konden uiten of verwerken en we om welke reden dan ook moesten onderdrukken wat we voelden, betekent dit vaak dat deze emoties nu nog steeds (veelal onbewust) in ons aanwezig zijn. Deze energie gaat vervolgens vastzitten op fysiek, emotioneel en energetisch gebied. Als je nu iets soortgelijks pijnlijks meemaakt, dan wordt op een onbewust niveau die oude pijn weer aangeraakt en/of getriggerd en komen oude emoties, oude patronen en overlevingsmechanismen weer omhoog die jou uit balans kunnen halen. Op het moment dat we ons opnieuw verbinden met ons innerlijk-kind, kunnen we vaak bij de kern komen van onze angsten, onzekerheden of beperkende patronen in ons leven. Tijdens deze workshop creëert Solange een veilige plek voor jou en je innerlijk kind om er weer helemaal te mogen zijn. Door je opnieuw te verbinden met het kind in jou geef je jezelf de ruimte om te los te laten en te verwerken van dat wat pijnlijk voor je was, voor dat wat er misschien niet was, je gemist hebt en nodig had als kind. Het kind in jou kan zo langzaam weer gaan ontspannen, mag zich weer veilig en vrij voelen, gaan genieten en zich laten koesteren.

Dag 4 – donderdag 3 september
10:00 – 11:00 uur | Release dmv je Cyclus door Tamar Doedens (TantricCourtisan)
Als vrouwen zijn we cyclische wezens. We leven naar het ritme van moeder aarde. Hoe kun je loslaten door je cyclus in te gaan zetten als hulpmiddel? Dat krijg je mee in deze workshop.

Dag 5 – vrijdag 4 september
10:00-11:00 Geef je Lijf een Stem door Marloes van Weert (De Zingende Lifecoach)
De stem is een oeroude tool om emoties te releasen. We doen het vaak onbewust, denk aan het roepen van auw als je je teen stoot of een gil als je schrikt. Maar wat zou er gebeuren als we eens bewust de ruimte geven aan ons lijf om zich te laten horen? Je stem gebruiken is ruimte innemen en dat kan kwetsbaar voelen. Dat is ook niet zo gek als je ziet hoeveel er in onze maatschappij wordt geoordeeld rondom stemgebruik.
Tijdens de workshop ‘geef je lijf een stem’ gaan we voorbij het oordeel en het verhaal. We laten onszelf ongeremd horen en geven ons over aan de stemmen van onze buiken, yoni’s en harten.

Dag 6 – zaterdag 5 september
10:00-11:00 uur | Imaginary Journey through your Emotions – door Karin Ammerlaan (Karinammerlaan.com)
Tijdens de emotional Release retreat neemt Karin jou mee op een Imaginary Journey, recht in het  Field van Imagination, waarin ik jou leer om je emotionele blokkades los te laten met de kracht van verbeelding!

Dag 7 – zondag 6 september
10:00-11:00 uur |  Restore your Being through Restorative Yoga door Ciska Augustijn (GROEN Hier&Nu)
Wat gebeurt er wanneer je stopt met Doen? Dan blijft het Zijn over. Geef je over aan dit rustpunt en dat wat nodig is om naar boven te komen, laat zich vanzelf zien. Ik neem je mee in een Restorative yoga beoefening, een beoefening waarin we samen de ruimte scheppen om te rusten. Vanuit de rust ga je op reis langs je eigen lichaam, ademhaling en gewaarwordingen. Gedragen door de aarde, kussens en dekens is er alle ruimte om bewust te landen in het hier en nu. Er is geen andere plaats waar je hoeft te zijn…

Dag 8 – maandag 7 september
10:00-11:00 uur |  Verbonden Ademen door Veronique Martens-Lejeune (Healing2Remember) (via ZOOM)
De techniek van verbonden ademwerk is een natuurlijke vloeiende ademhaling waarbij er geen pauzes zitten tussen het in en uitademen. Je ademt als een cirkel en hiermee druk je de heelheid uit. Ademwerk brengt je in diepe ontspanning en zorgt voor een verhoogde vitaliteit. Je gaat uit je hoofd en krijgt beter contact met je lijf, je emoties en gevoelens. Het brengt je laag voor laag in contact met je onderbewustzijn. Met jouw ware essentie, bestaande uit liefde en zachtheid. Je gaat stress, spanningen en onverwerkte emoties releasen waardoor je meer ruimte en rust in je lichaam gaat ervaren. Ademwerk kun je beschouwen als een echte hart opener en zorgt ervoor dat je (lichaam) bewustzijn groeit.💨💙✨

Dag 9 – dinsdag 8 september
10:00-11:00 uur |  Oil & Release Sessie door Kristi Haasakker (I am Haseya)
Geef jezelf en alles letterlijk weer adem en lucht! Laat het maar los…en laat het maar vrij!
Emoties, ongemak, zwaarte, weerstand, pijn of verdriet zijn niet altijd makkelijk los te laten.  Jezelf afsluiten is vaak een bescherming ter voorkoming van meer pijn, maar zo kan je ook geen liefde en heling ontvangen. We gaan een speciale olie inzetten om jezelf ook emotioneel weer open te zetten. Het mooie van de essentiële olien is dat de oorzaak tot op een diep niveau wordt aangesproken. Het leven omarmen en weer genieten!
Ik neem je mee op zintuigbeleving en laat je connecten met de energie van de planten, bloemen of bomen. Een geleide meditatie, reiki en healing sessie in 1! Vaak ontvang je tijdens de sessie een mooie boodschap. Benieuwd welke jij mag ontvangen.
Let’s Oil & Release together

Dag 10 – woensdag 9 september
10:00-11:00 uur |  Dance through Your Emotions – door Lonneke Zintel (Break Free Society) (via ZOOM)
Tijdens dit Emotional Release Retreat dansen we alles los! Alle vastgehouden emoties schud je van je af. Je gebruikt de beat van de drum om onderdrukte gevoelens van je af te shaken, maar gebruikt ook je stem om te releasen. Ik nodig je uit om in deze dans te duiken met een open mind. Move through your emotions. Van licht, speels, naar rauw en vurig. Enjoy the ride.

19:30-20:30 uur | Afsluiting via Zoom
Een week lang hebben we met elkaar een deep dive gemaakt. Tijdens deze bijeenkomst sluiten we de retreat als geheel af en hoor je van ons hoe je je eigen emotional release ritueel kunt creëren, zodat je thuis lekker verder kunt gaan met je eigen practices!

Vriendinnen korting

Introduceer 2 nieuwe vrouwen, kom zelf gratis!

Natuurlijk willen wij veeeeeeeeel vrouwen bereiken met ons werk en daarom willen wij jou bedanken als je ons helpt de love verspreiden, zodat veel meer vrouwen kunnen genieten van hun eigen emotional self. Als je 2 vriendinnen die nog niet eerder hebben meegedaan, aandraagt, mag jij zelf gratis meedoen!

Hoe dat werkt: Ieder bestelt zijn eigen kaartje ( dit ivm adressen die we nodig hebben om de mails te versturen en de olieën te sturen). Stuur een berichtje via instagram of via mail dat je met 2 nieuwe vriendinnen komt en dan krijg je het geld terug!

Wat kost het?
Emotional Release Retreat
10 dagen lang workshops, een healings en nog meer
om je gehele zelf te omarmen en jezelf weer te kunnen expressen in
alle facetten van je wezen.
Inclusief essentiële olie.
€99,-

Yes ik doe mee!
Koop hier je kaartje