Sacred ceremonies

Afke Reijenga and Nienke Schipper-Pauw facilitate sacred plant ceremonies,
where we connect with our heart, nature, plant medicine, music, song and each other

Although many of us hear the call of our inner desires and dreams, it is often difficult to find the path forward to our own awakening.

Learning to explore deeply is opening to the ultimate possibility of your life.
Your internal awakening opens the door to a truly unimaginable possibility.

When you learn to explore deeply, you uncover your true power & gifts and are able to find meaning in your past failures. This is when you begin to believe in yourself again and that is when you become powerful beyond belief.

Our life purpose is to use our own personal transformation to help transform society. In exploring deeply our own divinity and purposeful gifts, one can find the guidance and resources to bring to life the most extraordinary of dreams.

Together we create the world in which we live.

Next dates: July 4 and 11 (and more dates t.b.a.)

Or join for a Magical Yoga weekend in Hilversum with a ceremony: click here

Graag aanmelden via afk69@gmail.com

Deze dag wordt georganiseerd in een veilige space met veel licht, liefde, een altaar en een warme sfeer.

We gaan het rustig opbouwen met een kleine dosis om te kijken hoe het valt, er kan een uur later bijgenomen worden voor als je dat zou willen. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen: middels visuals, inzichten, voelen en ook dat is voor iedereen weer anders. 

Je kunt door de truffels meer geopend raken, je zintuigen worden haarscherp, maar ook je hart kan openen, de connectie met de natuur, de groep en de elementen worden versterkt door de truffel en zorgen voor intense belevingen. 

We openen de ceremonie met het uitspreken van onze intentie’s, wat zou je willen onderzoeken in jezelf, of geheeld hebben… 

Daarna nuttigen we een kopje cacao een zachte mao remmer en hartopener die perfect samenwerkt met de truffel. Daaropvolgend de truffel en een geleide meditatie. Vervolgens  vertrouwen we op de wijsheden die de truffels je gaan brengen.  

Rituelen, stiltes, muziek, dans, samenzijn en verbinding. Mocht jij ook een instrument bespelen of iets wilt zingen, of een gedicht/verhaal voordragen, of iets anders delen schroom dan niet, juist met de truffel komen je talenten uitvergroot naar voren.  We laten alles ontstaan vanuit de bron van liefde. 

Soms kom je heel dicht bij je ware essentie en soms schiet je in een proces en dat is ook goed, wij zijn er voor je om je daarin te ondersteunen. Alles is goed en krijgt de ruimte om er te zijn. Voor de mensen die nog nooit een truffel of anders soortige psychedelica hebben genuttigd kan het best een hele intense beleving zijn zo’n eerste keer, maar geen zorgen, er wordt goed voor je gezorgd. Alles gaat weer om de overgave. De truffels zijn een hele zachte vriendelijke energie en vooral ook erg helend op vele vlakken.

Mensen met aanleg voor psychoses, zwangeren, hartproblemen en hoge bloeddruk kunnen een contra indicatie zijn dus geef van tevoren aan als er gezondheidsproblemen zijn of als je medicatie slikt. Of als er andere belangrijke dingen zijn die wij moeten weten ivm veiligheid. 

Na afloop (rond 18.00) gaan we lekker wat eten om weer bij te komen en te aarden. Rond 19.00 sluiten we de cirkel. 

Deelname € 150,-
Graag aanmelden via afke69@gmail.com

Meer over Afke en Nienke:
Check onze websites www.afke.org en www.flowerhouse.nl
We zijn ook beschikbaar voor een persoonlijk intake gesprek. 

In liefde,
Afke en Nienke