Sensual home retreat 29 juni – 5 juli

Sensual
Home Retreat

«•«•• connect to the cycles ••»•»
29 juni t/m 5 juli

Honour the cycles &
feel your magic

 Nu de wereld langzaam weer opstart en de 24 uurs economie weer gaat draaien, is dit een prachtig moment om eens stil te staan bij cyclisch leven.

Want hoewel we gewend zijn altijd maar door te gaan, is dit echt hoe jij het wil? Of wil je meer naar je eigen natuur luisteren, naar de seizoenen, naar jouw eigen energie op elk moment.

Ontdek tijdens de 3e editie van het Sensual Home Retreat de magie van je cyclus en cyclisch leven en hoe je die kan inzetten om je energie nog krachtiger voor je te laten werken.

Wat kan je verwachten

7 dagen, 7 vrouwen, 7 workshops. Na twee fantastische edities waar al meer dan 100 vrouwen aan mee deden, gaan we door met deze magische reis door sensualiteit. Dit keer staat cyclisch leven in het middelpunt. We zijn zo gewend om altijd maar door te gaan, natuurlijk niet iedereen, maar dat is wel hoe de wereld van nu in elkaar steekt. Hoe volg je daarin nog je eigen natuur? Wat is je eigen natuur eigenlijk? En wat zijn de voordelen om echt te leven volgens je eigen cyclus? Wist je bijvoorbeeld dat je manifestatiekracht gelinkt is aan je cyclus? Alle practices van deze week kun je na de retreat meenemen om in je dagelijkse leven cyclisch leven te gaan inzetten als jouw superpower, waardoor je meer flow en kracht gaat ervaren. Maar ook de heiligheid van je eigen vrouwzijn gaat voelen.

Ook deze keer weer via een besloten account op Instagram. De meest geweldige feedback kregen we vorige keer! Juist door dit retreat thuis te doen, niet losgerukt van je eigen omgeving, kun je alles wat je leert direct integreren in je dagelijkse leven. Hieronder vind je het programma. Noteer vast alle tijden zodat je niets hoeft te missen! Alle workshops zijn na te kijken, dus kun je niet op het moment zelf, geen probleem.

Ook leuk: via een besloten Facebook groep kun je met de andere dames contact houden en je bevindingen delen! Samen maakt alles leuker.

Dag 1 – maandag 29 juni
10:00-11:00 uur | OPENING
Een retreat volg je niet alleen! Nee we zijn met een grote groep vrouwen die allemaal hetzelfde avontuur aangaan als jij. Tijdens deze opening wordt de grond gelegd voor een verbonden en veilige setting, zodat jij nog meer transformatie gaat ervaren tijdens het retreat. We nemen je vast mee in het onderwerp en maken er een geweldige start van het retreat van!

19:30-20:30 uur | Magische Cyclus door Jolijn (Jo-lyn.nl)
In de workshop Magische Cyclus leer je hoe je als vrouw meer energie, kracht en magie kunt ervaren als je in verbinding staat met je eigen cyclus. Zelfs PMS-klachten waar veel vrouwen last van hebben verdwijnen vaak als er weer bewustzijn ontstaat over de cyclus. Je leert in deze workshop over de verschillende seizoenen waar je elke maand doorheen gaat en krijgt mini-rituelen mee om gedurende de hele maand meer in je vrouwelijke kracht te staan.

Dag 2 – dinsdag 30 juni
10:00-11:00 uur | Follow your Energy Healing door Sietske (theloverebels.nl)
We willen vaak wel naar onszelf luisteren, pauze nemen wanneer we laag in onze energie zitten, maar iets anders voert de boventoon. Misschien is het bij jou wel anders en voel je je slachtoffer van je eigen lage energie en voelt het alsof je helemaal niets kan! Wat er ook in jouw systeem zit waardoor je je momenteel niet krachtig voelt over je eigen energie, tijdens deze healing laten we alles los wat jou belemmert om je eigen energie te eren en te omarmen en als kracht te gaan zien. Want zodra er overgave is aan wat IS, ontstaat er ruimte om de schoonheid en kracht ervan te gaan inzien en te leven vanuit je eigen energie. Deze healing gaat over jezelf ZIJN. Opdagen in de energie van het moment, zonder daar schaamte, schuld of iets anders over te voelen. Het gaat over jezelf eren en je intuitie volgen. Het gaat over zijn, zoals je bent. Niets veranderen, niets aanpassen. Geen maskers meer. Let them go.

Dag 3 – woensdag 1 juli
10:00-11:00 uur | Orgasmic Breath & Ecstatic Touch door Mirjam Ravensbergen (Your Eden)
Orgasmic Breath is een ademtechniek waarmee je ‘ja’ zegt tegen wat er is, waarbij je dieper gaat voelen wat er in je leeft, waarmee je vanuit zachtheid blokkades losmaakt, blokkades die in de weg staan jouw sensualiteit en seksualiteit te leven. Jij bent sensueel.
Tijdens deze workshop leer je jouw ademcyclus kennen én balans herstellen. Want jouw adem is net als jij, je menstruatie, het ritme van de dag en nacht onderhevig aan de cyclus van geboren worden en doodgaan. Door je ademhaling te observeren kun je ontdekken of je mannelijke en vrouwelijke energien met elkaar in balans zijn én leer je deze in balans te brengen.
En…we gaan een Orgasmic Breath & Ecstatic Touch ritueel waarbij we de kracht van aanraking én adem gebruiken om jouw sensualiteit & seksualiteit tot leven te blazen.

Dag 4 – donderdag 2 juli
10:00 – 11:00 uur | Breast Massage door Tamar Doedens (TantricCourtisan)
Als vrouwen zijn we cyclische wezens. We leven naar het ritme van moeder aarde. Onze borsten zijn onze antennes waarmee we ons kunnen afstemmen op deze ritmes. Tijdens deze borstmassage workshop gaan we aan de slag met de 4 verschillende seizoenen – de seizoenen in de natuur & in ons lichaam. We verlangen namelijk naar andere aanrakingen tijdens onze cyclus. In de winter zijn we vaker geneigd om ons terug te trekken, naar binnen te keren. Terwijl in de zomer willen we naar buiten! Spelen! Hoe meer we ons hierin verdiepen, hoe meer we dit leren herkennen in ons zelf. Het geeft ons kracht & tegelijkertijd kwetsbaarheid – om zo diep in onze eigen cyclus te duiken. Ik kijk er naar uit om deze reis met jullie te maken.

Dag 5 – vrijdag 3 juli
10:00-11:00 Surrender en be Vulnerable with Essential Oils door Kristi (Who’s that Spirit Junkie)
Geef jezelf over aan de fase. De maandelijkse periode van menstruatie: spanning, buikpijn, hoofdpijn, niet lekker in je vel op fysiek en emotioneel gebied. Soms de meest pittige fase in de maand voor ons sensuele vrouwen. Leer jezelf kwetsbaar op te stellen en over te geven aan deze fase. De oefening die ik jullie ga leren in combinatie met de essentiële olie die we in deze masterclass gaan behandelen, is niet alleen fysiek aangenaam maar ook emotioneel. Wanneer de hormonen door je lijf gieren, kalmeert deze olie en de oefening  de hormonen en de stemming. Het helpt je te ontdekken dat gevoelens de boventoon mogen voeren en kwetsbaarheid je kracht is. Overgave hoort bij jouw leven of je nu start met het ontdekken van je vrouwelijke hormonen of toe bent aan de afbouw daarvan om een nieuwe balans te vinden. Overgave aan deze emotionele rollercoaster is een uitdaging voor veel vrouwen. We gaan een speciale olie inzetten om jezelf ook emotioneel weer open te zetten. Het mooie van de essentiële olien is dat de oorzaak tot op een diep niveau wordt aangesproken. Geniet van overgave!

Dag 6 – zaterdag 4 juli
10:00-11:00 uur | Dancing Cycles – Spiraling In and Out! – door Lonneke Zintel (Break Free Society) (via ZOOM)
Voor we de wereld intreden met al onze mooie dromen en intenties is het goed om naar binnen de keren. Van binnen naar buiten! Net als de cyclus van de maan, de jaargetijden en het draaien van de zon om de aarde hebben we allemaal onze eigen unieke levenscyclus. Het heeft geen zin om je er tegen te verzetten en tijdens deze dans leren we spelen met onze natuurlijke levenscyclus. Van zacht, in onszelf gekeerd, dansend met gesloten ogen, naar expressief waar je alle ruimte inneemt en je volledig laat zien! Dancing cycles is een dans die je naar binnen brengt, in jezelf, om vervolgens vol nieuwe energie, expressie te geven aan jouw unieke levensdans. Ben jij klaar voor deze Dance Cycle?

Dag 7 – zondag 5 juli
10:00-11:00 uur |  Embodying the Goddess door Afke Reijenga
Hoe voelt het om super woman te zijn? Hoe kan jij zelf de ceremonie meesteres zijn van je eigen energie. Afke helpt je in deze workshop hoe je zelf je energie kan regulieren en sturen. We gaan met beelden en symbolen werken en ook met de ademhaling. Ademhaling doen we door een oude Yoga pranayama die helpt de mannelijke en de vrouwlijke energie te harmoniseren. En we gaan ook echt voelen hoe het is om een Goddess, een super self confident  being te zijn. Ja en dat voelt heel fijn.
Deze workshop is er voor om je te laten inzien dat jij door middel van overgave leert voelen waar je nu op dit moment bent en voelt, en ook door oefeningen je zelf ook weer eregens anders als je dat wilt naar toe kan brengen. We gaan ook met de JA stand spelen. Spannend allemaal he? Zin om dit met jullie te doen.
liefs,
Afke

19:30-20:30 uur | Afsluiting via Zoom
Een week lang hebben we met elkaar een deep dive gemaakt. Tijdens deze bijeenkomst sluiten we de retreat als geheel af en hoor je van ons hoe je je eigen sensualiteitsritueel kunt creëren, zodat je thuis lekker verder kunt gaan met je eigen practices!

Wat kost het?

1c523903-eaa5-45f0-9903-12d82a7d4931 2Sensual Home Retreat

Een week lang sensuele workshops, Healings en nog meer
om je in je eigen surrender kracht te zetten. Zodat jij ten volste
kan genieten van alles wat dit leven je biedt. Donker & Licht.
Inclusief essentiële olie, 7 workshops, een openingsceremonie en verdiepende videos.

€69,-

Klik hier om mee te doen: Ja ik doe mee

Veelgestelde Vragen

Een thuisretraite? Hoe werkt dat?

Een thuis retraite is een retraite die je thuis kunt doen. Het werkt hetzelfde als een gewone retraite. Er zijn activiteiten op bepaalde tijdstippen en de rest van de tijd ben je vrij om je eigen dingen te doen. Dingen die je bijv helpen om helemaal lekker te zakken in het onderwerp! Zo is het ook hiermee. Het verschil is dat je het lekker vanuit huis volgt. Wel zo handig nu we allemaal thuis moeten blijven!

Praktisch gezien gaat het als volgt: je meldt je aan. Dan krijg je even voor de retraite begint een email met alle informatie, zoals welke besloten instagram pagina er wordt gebruikt voor alle lives, welke workshops er zijn en wanneer. Elke dag krijg je een mailtje met daarin de workshop van de dag en een link naar het instagram profiel. Je hoeft dus niet de hele tijd op instagram te zitten met de zorg dat je iets mist!

6ec4df33-0a30-4d3b-a41c-d243dce85b91Click here for more information and a Special discount if you join with a friend

Ja ik doe mee!