Yin & Yang Yoga aan Zee (Castricum) 25-28 Januari 2021

Wanneer: 25-28 januari 2021 (midweek)

Waar: Zeeveld in Castricum, Noord-Holland

Wat: 14/16 inspirerende lessen, workshops of sessies (18/20 uur)

Voor wie: voor iedereen

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken

Tarieven: vanaf € 495 camping tot € 730  eenpersoonskamer met badkamer (zie TARIEVEN/AANMELDEN voor details)

Kamers: 1, 2 en 3 persoons (met badkamer of wastafel) en camping.

 

Vrije Tijd: behandelingen, duin- en strandwandelingen, een zeeduik en relaxen

Behandelingen: massage

 

In het kort: Van Kracht naar Zacht

In een maatschappij waarin we geneigd zijn altijd door te rennen, is deze yoga midweek een moment om op adem te komen en zo jezelf te hervinden. In alle opzichten wordt deze retraite in de ruimte en rust van de natuur een geschenk aan jezelf.

 

Je bent van harte welkom om je enkele dagen te laten verzorgen met yoga, heerlijke voeding en bijzondere extra’s, zoals massage.

 

Afke’s combinatie van zachte en krachtige yogalessen geeft je meer ruimte in je lichaam en in je hoofd, zodat je patronen die je niet meer ondersteunen kunt doorbreken, je tot rust kunt komen, kunt herstellen en je nieuwe energie en inspiratie op zult doen.

 

Naast het beoefenen van yoga zullen we in de open lessen en workshops stil staan bij het einde van het jaar en het thema bezinning. Er is ruimte voor verstilling, reflectie en loslaten van het oude, zowel als het vooruitblikken op je persoonlijke ontwikkeling en richting in het nieuwe jaar.

 

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er workshops van de andere aanwezige docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!
Deelnemers over Afke:
”Ik vond de yoga prettig, aandacht voor de behoeftes van individuen en groep, mild en liefdevol met mensen die zich ongemakkelijk voelden. De mantra’s mooi, tof orgeltje, yoga niet te moeilijk, niet te makkelijk.” (Els)
”Afke vond ik een fijn mens om bij te zijnIk vond het een feest om met Afke yoga oefeningen te mogen doen. Yoga met een gouden randje.” (Jacqueline)
”Afke was de bom! Geweldig krachtige vrouw, kundig en een prositieve uitstraling. Ze was meer dan een juf. Kon niet beter!” (Frédérique)

Tarieven en aanmelden hier

Maandag
14.00 aankomst
15.00 opening en kennismaking
16.00 thema les – 90/120 min
20.00 open les – 60 min
21.30 vrije tijd: wellness en chillen

Dinsdag-woensdag
08.00 open les/sessie – 60 min
10.30 thema les – 90/120 min
13.30 vrije tijd: wandelen, wellness en chillen
17.00 thema of open les – 60 min
20.00 open sessie – 60/90 min
21.30 vrije tijd: wellness en chillen

Donderdag
08.00 open les/sessie – 60 min
10.30 thema les – 90/120 min
14.00 mindful afsluiting – 30 min
Maaltijden
9.00 ontbijt – 13.00 lunch – 18.30 diner

 

Doe mee aan de les die bij jou past. En als je even meer zin hebt in een behandeling of iets anders, sla je gewoon over. Ons retraite-motto is: ‘Alles mag, niets moet.’

 

Vrije tijd

Ook buiten het programma om is er veel ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Maar ook voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de natuur.

 

Op deze prachtige locatie kun je genieten van (massage)behandelingen, de prachtige duinen en het strand. . Maar je kunt ook lekker onderuit met een boek of chillen in de woonkamer of op het terras.

 

Behandelingen

Ons eigen professionele team verzorgt behandelingen. De aangeboden diensten zijn afhankelijk van de samenstelling van het team. Er is altijd ontspanningsmassage, maar ook regelmatig rebalance of coaching.

Deze ultieme lichamelijke ontspanning is optioneel en voor een vriendelijke meerprijs. Je kunt je terplekke inschrijven.

 

Relax programma
Speciaal voor mensen die vooral mee gaan om te relaxen en geen volledig programma volgen, bijvoorbeeld partners. Hiermee heb je slechts toegang tot de open lessen (voor ontbijt en na diner). Ter plekke mag je dit natuurlijk uitbreiden tot volle deelname.